Monday, November 21, 2011

Νέα

Αγαπημένοι μου, ούφφφου ξέρω το εχάθηκα τέλια, αλλά εφάν με τα βούριστρα τελευταίως, τζαι έτσι είπα να γράψω ένα σύντομο πόστ για να σας πω τα νέα μου. Εννοείται πως αν και εν γράφω σας διαβάζω!

Μέσα στους τελευταίους μήνες αποφάσισα να ανακαινήσω το σπίτι της γιαγιάς μου της Πρασινάδας.  Το σπίτι εν πολλά παλιό τζαι θέλει πολλή δουλειά αλλά ενθουσιάζουμε μόνο με την ιδέα οτι το θα μείνω στο σπίτι της γιαγιάς μου. Μες τούτο το σπίτι εμεγαλώσαμε εγώ τζαι η αδερφή μου η Πρας, τζαι τωρά θα είναι δικό μου. Το ένα δωμάτιο βέβαια θα το είναι το δωμάτιο της Πρας που θα έρκεται διακοπές να μένει μαζί μου! Γιούπι!

Μπορείτε να φανταστείτε τι βούριστρα έχω δηλαδή τούτες τις μέρες! Από παράθυρα, σε κουζίνες, σε πόρτες, σε παρκέ, σε πέργολες, σε συσκευές και η λίστα εν ατέλειωτη! Τζαι να έχω και τα ιδιαίτερα μαθήματα του απογεύματος. Ευτυχώ που έχω και την Πρασινομήτωρα να βοηθά που είναι τέρας οργάνωσεις! Μάνα μου την καημένη τζαι κουλιαντηρίζω την παντού τζαι σε ούλλα βοηθά με!

Κατατάλλα η δουλεία πάει καλα. Φέτος είμαι πιό οργανωμένη τζαι αρέσκουν μου οι τάξεις μου παραπάνω. 'Αλλος αέρας να μεν είσαι το ψάρι στην δουλεία! Ενας χρόνος εμπειρίας εν μπορείς να φανταστείς τι σου κάμνει στην διδασκαλία.

Επίσης έρκεται η αρφούα μου σε λίγες μέρες και εγώ κανονίζω να περάσουμε πολλες ώρες μαζι, να κάμουμε διάφορα και να με βοηθήσει και με τις επιλογές μου στο σπίτι! Ευτυχώς τα γούστα μας τερκάζουν πολλα!! Πρας μου σε περιμένω!!

Τζαι τελευταίο τζαι καλύτερο αγαπημένοι μου, άφηκα σας κάτι ζουμερό. Αλώπος είμαι ερωτευμένη....έτσι μου φαίνεται, με κάποιον που με κάμνει να νιώθω όμορφα τζαι να χαμογελώ, καποιον που είμαι ο εαυτός μου, τζαι να νιώσω πράματα πρωτόγνωρα για μένα. Θα σας γράψω παραπάνω λεπτομέρεις σε επόμενο ποστ!