Thursday, September 16, 2010

Έτα και τα δικά μου 10

Τελευταία και καταυδρωμένη γράφω σας και τα δικά μου 10 που αγαπώ 


1)  Πρώτα πρώτα βάλω τις αδερφές μου. Αγαπώ τες οσο τίποτε άλλο! Αρέσκει μου να περνούμε χρόνο μαζί, να κάμνουμε αστεία και γενικός να ταράσσουμε το σπίτι. Αρέσκει μου να νιώθω οτι  θα τις έχω για πάντα στην ζωή μου. Αξίζει ολόκληρο μπλογκ ποστ τούτο το θέμα! Αγαπώ τζαι τους γονείς μου ενοείται αλλά στις αδερφές μου έχω μιαν αδυναμία

2) Αρέσκει μου τζαι την χημεία. Νιώθω οτι λύει πολλές που τις απορίες μου.

3) Αρέσκει μου πολλά να με πιάνει μανία με μια σειρά. Τούτη την εποχή βλέπω συνέχεια το law and order: Special Victims Unit. Αρέσκει μου ιδιαίτερα να έχει υποθέσεις με δικαστήρια, είναι το καλύτερο μου

4) Αρέσκει μου επίσης το καλό φαι. Εννα μου πείτε τωρά σε ποιόν εν αρέσκει! Αρέσκουν μου τα γκουρμέ γεύματα και ιδιαίτερα η μακαρονάδες! Επίσης έχω μια αδυναμία στα αλμυρά, οπόταν μπορεί κάποτε να δώκετε πάνω μου σε κανένα Ζορπά

5) Αρέσκει μου ο ύπνος τζαι το χουζούρεμα. Εν πιστέυκω οτι το να κοιμπάσε είναι χάσιμο χρόνου, αντιθέτως είναι μια απλή απόλαυση που όλοι μπορούμε να έχουμε.

6) Αγαπώ και το ιντερνετ, παρόλο που με τα κομπιούτερς δεν είμαι ιδιαίτερα καλή. Αρέσκει μου επίσης να μαθαίνω νέες πληροφορίες. Γι'αυτό και μου αρέσκουν τα μπλόγκς. Μαθαίνω κάθε μέρα και κατι καινούριο. Που τις έρευνες της Μάνας και τα νεα γκάτζετς που τον Ινβίκτους, ως τα θέματα του Ντιφάιανς (που οφείλω να ομολογήσω εν τα αγαπημένα μου)

7) Αγαπώ τα ταξίδια. Αρέσκουν μου πολλά τα αεροδρόμια, παρόλο που φοούμε πολλά τα αεροπλάνα. Βλέπεις κόσμο που παντού. Κάμνει με να νιώθω οτι κανένας εν ανήκει πούποτε, σε καμία χώρα. Ενιξερω γιατί αλλα τούτη η αίσθηση αρέσκει μου.

8) Αγαπώ πολλά τους γέρους. Αρέσκει μου να ακούω τις ιστορίες τους που τα παλιά και να σκέφτομαι πώς θα ήταν αν ζούσα τότε.  Αρέσκει μου να ακούω τις εμπειρίες τους και να μαθαίνω. Όση ώρα και να με βάλεις να κάτσω με ηλικιωμένους εν με πειράζει καθόλου! Κάτι θα βρούμε να πούμε.

9) Αγαπώ και την παρέα μου της Αμερικής. Τις κουβέντες που λέω μαζί τους νομίζω εν μπορώ να τις πω με κανένα. Με τούτα τα άτομα νίωθω οτι μπορώ να πω τα πάντα χωρίς να με κρίνουν, μπορώ να είμαι ο εαυτός μου και να νιώθω άνετα

10) Το τελευταίο είναι και λίγο επιφανιακό, αλλα αγαπώ τα καταστήματα. Συγκεκριμένα αγαπώ τα άουτλετς τις Αμερικής. Δώσμου καταστήματα και πάρε μου την ψυχή! Αμα γοράζω κάτι καινούριο νιώθω μια ανανεώση, και η ανανέωση εν καλό πράμα, ιδικά για μένα που βαρκούμε εύκολα.

Και έτσι για να έχει ενα τουιστ η υποθεση σας γράφω και τα 10 πράματα που δεν αγαπώ. Προσκαλώ σας όλους να γράψετε και τα δικά σας!

1) την μουρμούρα
2) την γκρίνια - είναι ενα είδος μουρμούρας που μου σπάζει ιδιαίτερα τα νεύρα
3) τους ανθρύπους που παραπονιούνται συνεχεια για τα πάντα. Τούτο εν το αντέχω με τίποτε
4) Τους καυγάδες. Αποφέυγω τους αφάνταστα. Ούτε μπορώ να θυμηθώ αν εκαμα καυγά ποτε με κανένα. Θεωρώ οτι αν διαφωνώ με κάποιον είναι χάσιμο χρόνου να τσακωθώ μαζί του
5) το λεμόνι, και οτιδήποτε ξινό
6) τους ανθρώπους που είναι ξινοί και δεν τους αρέσκει τίποτε.
7) Τις δίαιτες. Ποττέ εν κάμνω. Μακριά που μας έτσι πράματα.
8) το κατινιό - είδος μικροπρεπούς κουτσομπολιού
9) την αγένεια -ακομα και αν δεν εκτιμάς τον άλλο, σεβάστου τον.
10) τους ανθρώπους που παραβιάζουν τους νόμους και το θεωρούν και σπουδαίο.

7 comments:

Πρασινάδα said...

Mana mou re...kai eseis eisaste to noumero ena on my list! :)

Pellameni said...

Ksippasmeni mou, exw na sou pw oti eisai kai esi to one, my number one sto list mou!

she said...

φιλενάδα έρχεσαι πολλά καταιδρωμένη. τούντο παιχνίδι εσιη μέρες που το αφήσαμε καλέ μου!!! ωραία τα τοπ 10 σου πάντως!

Anonymous said...

ma i parea tis amerikis eimaste meta tous gerous jai molis prin ta mall tis amerikis? en tha pareksigitho. en laleis pou epiame jai thesi sto top 10?

Xippasmeni said...

pellameni kai prasinada!!! eimaste to noumero 1

she demon - efan mas i douleia ti na kamo!!!!ouffouuu

Anonyme - i lista einai random order...alla an tha sas evala se noumera tha eisastan to 2, meta tis aderfes xippasmenou!!

Anonymous said...

@Xippasmeni, xairomai pou to eksekatharisame! :P

Patatoullis said...

Αrggggg...Outlets....Yeeesss...