Monday, June 6, 2011

Just another manic monday

Έχει κάποιες μέρες που ξυπνά το πλάσμα ανάποδα τζαι ούλλα φαίνουνται του μαύρα τζαι γέριμα. Μια που τούτες τις μέρες ήταν και η σημερινή.

Εκατάλαβα το που το πρωί που έπαιζε το ξυπνιτήρι τζαι εγώ εν ετάρασσα. Λαλείς να φταίει που εψές εψιλοξενικτήσαμε με τον Άλλον Κυπραίον που παραθερίζει Κύπρο τούτες τις μέρες; Οξα εν τζίνο το παλιοκουνούπι που εν με αφήνει να κοιμηθώ τις τελευταίες μερες;;

Τελοσπάντων, κουτσά στραβά εσηκώστηκα, εσάστηκα τζαι ίσιωσα να πάω δουλεία με μισή ώρα καθηστέρηση. Νευριάζω πολλά να πηαίννω καθηστερημένη κάπου, αν τζαι εν πράμα που συμβαίνει σπάνια. Στάνταρντ επειδή αργησα έκατσα και πολλή ώρα μες την κίνηση. Ευτυχώς οι μιτσιοί γράφουν εξετάσεις τζαι εν με εγύρεψε κανένας.

Καταφτάνω δουλειά τζαι αποφασίζω να κρεμμάσω κατι ποστερς μες την τάξη μου που εκάμαν οι μιτσιοί. Στο σχολείο που δουλέυκω εν ούλλα Ντου Ιτ Γιορσελφ, τζαι ετσι επήα τζαι έπιασα την σκαλούα του επιστάτη τζαι εφκήκα μόνη μου να τα κρεμμάσω. Νόουτ ττου σέλφ: αμαν εν 100 χρονών η σκαλούα τζαι είσαι τζαι λλιον αχάπαρη (οποιαδήποτε συνονυμία με την γνωστή μπλόκερ είναι τυχαία) καλύτερα να μεν φκεις πάνω μόνη σου. Τέλοσπαντων είμαι ακόμα ζωντανή.

Εκρέμμασα τα πόστερς, έπληνα τζαι λλίο τους πάγκους τζαι κάτι μπίκερς που ήταν λερωμένα τζαι έκατσα να διορθώσω τα γραπτά της πρώτης λυκείου. Πιάννουν με τα νεύρα όταν διαπυστώνω οτι η μισή τάξη οι μόνο εν επερασε αλλά μάλιστα επιασε πάτο. Τελοσπαντων, αφηκα τα τζαμέ τζαι είπα να τα ξαναδώ αύριο που θα είμαι πιό ήρεμη.

Σχολάνουμε τζαι πάω ολόισια πιντωμένη στα ιδιαίτερα. Πρώτη μαθήτρια για σήμερα ήταν η αγαπημένη μου κορούα. Μαθήτρια του Α λέβελ η κορού τζαι μάλιστα εξυπνη πολλά, εν η χαρά μου να της κάμνω μάθημα. 1.5 ώρα περνά αβίαστα τζαι αι όλμοστ φοργκοτ αι ουος χαβινγκ ει μπαντ ντει, ώσπου τζαι έρκεται η ώρα της δεύτερης μαθήτριας, ο φόβος και ο τρόμος της κάθε καθηγήτριας. Ροκόλα 14 χρονών με μνήμη χρυσόψαρου

Ξιπ: τα ηλεκτρόνια εν αρνητικά οκ; τζαι τα προτόνια θετικά, αρα αν έχω 10 ηλεκρόνια και 10 προτόνια σύνολο ποιο είναι το σθένος;
Μαθητρια: ΕΕΕΕΕΕεεεε θύμησμου ξανά τι εν τα ηλεκρόνια;;;
(φερτε μου το πτυχίο μου να το σσισω τωράαα!!)

Τελείωνει αργά και βασανιστηκά το μάθημα μαζί της και επιτέλους μπορώ να πάω σπίτι. Πετάσσουμε πρωτα να κάμω τζαι κάτι δουλειούες τζαι κατα τις 7 επιτέλους μπορώ να φάω τζαι να πνάσω.

Τζαι τζαμε που λαλείς εννα μου περάσουν τα νέυρα για σήμερα, πιάννεις
μήνυμα που τον ακατανόμαστο. Τζαι τζαμέ που είπες εν θα ξανασχολήθείς μαζί του, πάλε ππέφτεις στην παγίδα τζαι απαντάς του. Τζαι τζαμέ που είπες πως αν σου πει να φκείται έξω για φαή εννα του πεις οι, πάλε απαντάς του ναι. Τζαι τζαμέ που είπες πως τζίνος φταίει που σου συμπεριφέρεται έτσι , καταβάθος ξέρεις οτι εν εσύ που φταίεις που τον αφήνείς!


5 comments:

Defiance said...

:O Με 'γεια το νέο ποστ. Όι να μας καλομάθεις όμως, έσιεις τέσσερα ποστ μάνι μάνι το 2011. :P
It's just one of those days, καταλαβαίνω. Αν μια μέρα πάει στραβά, θα πάει πραγματικά στραβά.
Η πρώτη μαθήτρια στα ιδιαίτερα πρέπει να ήταν όσο για να χαμηλώσεις τες άμυνες σου τζαι να σου βαρυφανεί η δεύτερη. Αν τζαι η δεύτερη πρέπει να έσιει πιο ενδιαφέρον ιστορίες.
Ήβρε σε ευάλωτη ο ακατανόμαστος. Όπως το αρπακτικό ο γέριμος, εχτύπησε την κατάλληλη στιγμή.
Άτε, τωρά που επήρες μπροστά (με καμπόσο κούντημα που την Πρασινάδα φαντάζουμαι) περιμένουμε τζιάλλα ποστ.

Moonlight said...

επύκνωσες πολλά!!!!
άτε όι να μας κακομάθεις τζαι μετά να μας αφήκεις έτσι!

το τραγούδι αγαπώ το πολλά πολλά.

(μακάρι να εν καλλύτερα αύριο τα πράματα)

O Allos Kipraios said...

Eperasame oraia omos enne? Na ksanapame sintoma!

Ουφ! said...

εύχομαι η Τρίτη να ξημέρωσε καλύτερη :-) και χωρίς ιδιαίτερα! και χωρίς μηνύματα...!

Xippasmeni said...

@ Ντιφαιανς
με έκαμα τα 4 τα ποστς μανι μανι;; ατε υποσχουμαι πιο πολλά σύντομα. Εκαμνα ενα μικρό μπρέικ και περκι τώρα να επανήλθα.
Η δευτερη μαθήτρια αξίζει της ενα ποστ αφιέρωμα! τζαι ο ακατανόμαστος, τέλεια γεράκι οπως τον είπες!

@ Μουνλαιτ
νεα ποστς κομινγκ σοουν. Όντως ωραίο το τραγουδάκι, θυμούμαι το συχνά πυκνά!

@ Άλλος Κυπραίος,
Την άλλη φορά εννα πιούμε τις μπυρούες μας στην Γενεύη;;;

@ ουφ
Η τρίτη ήταν πολλά καλύτερη. Έφα κέικ τζαι αλμυρά στην δουλειά, ούτε μαθηματα, ούτε μηνύματα!!