Thursday, July 21, 2011

Σήμερα το πρωί...

Εξύπνησα στο παλιό μου φοιτητικό δωμάτιο στην Πόλη των Ανέμων, το δωμάτιο που έσασα εγώ οπως το ήθελα, τζαι στο κρεβάτι μου το παλιό, τζίνο που έλυσα απειρες ασκήσεις χημείας πανω.

Εξύπνησα τζαι εμπήκα στο σαλόνι. Τούτο που με τόση χαρα εδιακοσμήσαμε μαζι με την Πρασινάδα. Εκατσα πας τον καναπέ, τον καναπέ που έλυσεν ο κόλος μας πάνω βλέποντας ταινίες με την Πρασ.

Ανοιξα τζαι την εξώπορτα του δωματίου μου που οδηγεί στο πάτιο το μεγάλο. Την πόρτα που άννοια πάντα να δω πόσον εσσιόνησεν την προηγούμενη νύχτα. Εθθυμήθηκα τζαι το θρυλικό Σέρβικο παρτυ που εκάμαν οι γειτόνοι πας τούτη την βεραντα τζαι πόσο μας εσπάζαν τα νευρα.

Μετα εφαμεν μπρεκφαστ με την Πρασινάδα, στις θέσεις μας που εκαθούμασταν πάντα. Η Πρασ εντύθηκε εσαστηκεν τζαι εφυεν για το λαμπ της. Περκι μας γράψει κανένα Μπιγκ Λαμπ Θηορι επεισόδιο σήμερα.

Σε λλιο εννα πάω για λαντς με μια φίλη, στον αγαπημένο μας τοπο, τζαμε που τες αποχαιρετισα τις κορούες πέρσι ετσι τζαιρό.

Σάννα τζαι εν επερασε ούτε μια μέρα που τότε που εφυα.


Πι.Ες. Το επόμενο ποστ εν θα εν νοσταλγικό, εννα σας πώ για της περιπέτειες μας με τον Αλλον Κυπραιον στη Ελβετία!

12 comments:

EaglEye said...

mana mou re...esigkinises me!!!dame sigkinoumai egw aman pernw pou to foititiko mou diamerisma..mia mikri parodos tis kallipolews pou eperasamen tosa kai tosa!poso mallon na itan to diamerisma ameriki ..itan na firnoumai pou to klama!

Defiance said...

Καλά να περάσεις. Εγνώρισεν σου τον Π.Σ.Χ.; :P

Anonymous said...

Κούντα νάκκον την κατάστασην με τον Π.Σ.Φ. γιατί έμεινεν στάσιμη! Τζαι η αρφή σου ποιεί την νήσσαν!

Xippasmeni said...

@Αετομάτα
Εν πολλά περίεργο να βλέπεις την πόλη που την πλευρά του τουρίστα, αλλά ενεσηει λάθος να βλέπεις φίλους καλούς!

@Ντεφιανς
Εγνώρισα τον ΠαΣχιΦα πέρσι αλόπως. Με το ζόρι εμίλησε γιατί είμασταν σε πάρτυ. Θα την αναγκάσω να μου τον ξαναγνωρίσει πάντως

@ Ινβιχχτους
Τώρα να πάω τζικάστο εργαστήριο τους τζαι σάζω τους τζαι τους θκιο. Σκέφτουμε αλόπως να καμω κανένα γκεστ στο Μπιγκ Λαμπ θιορι

Πρασινάδα said...

Πονταρω ότι απλά θα σου κάμει το γνωστο τζαι πολλά σπαστικο nod, με το οποιο ταχα σου λαλεί γεια. Στην καλυτερη των περιπτώσεων θα σου πει γουότς απ!

Anonymous said...

Το λοιπόν κοπέλλες! Μεν με αναγκάσετε να οριστώ μονομελής ερευνητική επιτροπή τζαι πιάω το αεροπλάνον τζαι να κατεβώ τζικάτω για να διαλευκάνω την υπόθεσην α!

Xippasmeni said...

οκ εμένα παντως έπεισες με. Ορίζεσαι οφισιαλι μονομελής ερευνιτική επιτροπή αφού είσαι ειδήμονας του είδους. Τζαι μεν αγχόνεσαι για τα έξοδα, εννα σε φέρει ποδά το κόμμα!

Πιστεύκω εσύ με λίγη βοήθεια απο το Βούι τζαι εμένα εννα καταφέρουμε να λυγίσουμε τον Πασχιφά

Πρασινάδα said...

Ο ΠΣΦ κάθετε δαμέ δίπλα μου τζαι λαλεί επαρεξηγήσετε τον. Η συγνωμη του εν δεδομένη τζαι πρεπει να θεωρείται δεδομένη λαλεί.

Ουφ! said...

ωραίο το ποστ και τα σχόλια σας :-) περιμένουμε τις ελβετικές περιπέτειες!

Anonymous said...

@Πρασινάδα
Τί σημαίνει "η συγνώμη του εν δεδομένη" σιόρ; Να φκεί να μιλήσει ίσια τζαι να παρετήσει τες αναφορές στους πραξικοπηματίες του ΚΑΠΕ! Έτερον εκά(ν)τερον!

Πρασινάδα said...

@Ινβικτους
Ετσι εν τουτος, παρελθοντολογος...οτι θυμάται σhαίρετε....Ακου τον τωρα μόλις εμπηκε λαπ....να του στειλω ποτζει στο μπλογκ σου νομιζω να του τα πεις ενα χερακι

Xippasmeni said...

Να του πει θκιο κουβέντες ο Ινβιχτους τζαι κανονίζει τον. Να του πει "λισεν ττο μι Μποι ουιθ δε ριπτ τι-σερτς..."