Wednesday, July 27, 2011

Ζητήται γαιδούρι σαμαρωμένο!

Εχτές το μερημέρι μετά το λαντς με τις φίλες, ειπα να πάω τράπεζα γιατί έπρεπε να κάμω μιαν πολλά σοβαρή δουλειά (να πιάσω σελινούθκια "κορτερς" για να βάλω κανένα πλυντήριο). Κάμνω το τρανσακσιον εικοσαδόλαρο σε σελίνια τζαι αποφασίζω να πάω τζαι που το γραφείο της κυρίας Κ. , που έκαμε το ντεπούτο της στα μπλόγκς φέτος σε ένα ποστ της Πρασινάδας.

Για να κάμουμε ενα γρήγορο φλας μπάκ να σας θυμίσω πως η κυρία Κ. είναι παντρεμένη με τον κύριο Γ, και οι δύο τους γύρω στα 50-55, μετανάστες εξ Ελλάδος. Την κυρία Κ. εγνωρίσαμεν την πριν αρκετά χρόνια αφού εκρατούσα 2 μαθήματα χημείας που εδίδασκε ο άντρας της στο πανεπιστήμιο μου.

Τελοσπάντων, μπαίνω στο γραφείο της εχτες γνωρίζοντας πλήρως τι με περιμένει. Φιλιά, χαρές, αγκαλιές, κάτσε να τα πούμε λαλεί μου. Κάθουμε τζαι εγώ η κακομάζαλη. Ακολουθεί η συνέντευξη συζήτηση.

ΚΚ=Κυρια Κ.         Ξ= γιορς τρουλι

ΚΚ: Και πες μου βρε Ξιπ μου, πως παει η δουλειά...
Ξ: Πολύ καλα, μου αρέσει...
ΚΚ: Και πως είναι να ζεις στην Κύπρο;;;
Ξ: Εεεεε καλά είναι, είμαι κοντά στην οικογένεια...δυσκολεύτηκα λίγο με την προσαρμογή, αλλά η δουλεία μου αρέσει και το παλέυω
ΚΚ: Πρέπει να χαίρεται η Πρασινομήτωρ που σε έχει κοντά της.
Ξ: Ναι, χαίρεται πολύ
ΚΚ: Και τώρα να συζητήσουμε κατί πολύ σημαντικό. Κατι στα προσωπικά σου, έχει προχωρίσει;;;;                 ΑΑΑ μάλιστα τωρά εμπείκαμε στο ψητό!
Ξ: Όχι κυρία Κ, είμαι ελεύθερη και ωραία.

Ακολουθεί κύρηγμα συμβουλή σε μορφή μονόλογου.

Λοιπον, ακουσε να σου πω Ξιπ μου, τώρα που θα ψάξεις για άντρα πρέπει να έχεις 2 πραγματα υπόψην σου. Είσαι μικρούλα βέβαια ακόμα αλλά ποτέ δεν είναι νωρίς για τέτοια. Λοιπον, 2 πράγματα θα κοιτάζεις να δείς πάνω σε έναν αντρα. Το πρώτο και πιο σημαντικό είναι ο άντρας να μην είναι βλάκας! Γιατί μια κοπέλα σαν και εσενα δεν μπορεί να είναι με ενα βλάκα.( ακολουθησεν ριαλ λαιφ εξαμπολ) Αν παντρευτείς βλάκα θα έχεις 2 σοβαρότατα προβλήματα.
Πρόβλημα πρώτο: Θα τον βαρεθείς γιατί απλούστατα είναι βλάκας. Γιατί τι συζήτηση μπορείς να κάνεις με έναν βλάκα;;;
Προβλημα δευτερο: Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να βγουν και τα παιδιά σας βλάκες αν πάρουν απο αυτόν. Και εντάξει τον αντρα το βλάκα μπορείς να τον χωρίσεις αλλα το παιδί σου θα το έχεις μια ζωή...και είναι κρίμα το παιδί σου να βγει βλάκας!! (ακολουθησε και 2ο ριαλ λαιφ εξαμπολ)

(σαμπαντι σσουτ μι ναου!!)


Συνεχίζει το πρόγραμμα η κυρία Κ ακάθεκτη.


Δέυτερο και πολύ σημαντικό Ξιπ μου, είναι ο άντρας να είναι σε καλή οικονομική κατασταση. Γιατί μετά θα έχετε τσακωμούς για τα οικονομικά, και είναι κρίμα! Και θα σου πω αυτό που μου είπε παλιά μια φίλη μου. Καλύτερα να πάρεις γαιδούρι σαμαρωμένο, παρά γαιδούρι ασαμάρωτο, γιατί γαιδούρι θα πάρεις σίγουρα, αφού όλοι τους είναι γαιδούρια!!! (ακολουθουν 2-3 ριαλ λαιφ εξαμπολς)

Ακολουθησε κύρηγμα για το πως να τραβήξω έναν άντρα με την εξυπνάδα μου και όχι με την ομορφιά.
Ακολουθησε κύρηγμα για το ότι η ομορφιά σε έναν αντρα δεν έχει σημασία γιατι σε 5 χρόνια όταν θα συνηθήσεις την φάτσα του ο όμορφος και ο άσχημος θα βρίσκονται στο ίδιο σημείο. Σε αυτό το σημείο εξηγισε και με σχεδιαγραμμα!

Μετά το κυρηγμα, τα αμέτρητα ριαλ λαιφ εξαμπολς και τα σχεδιαγραμματα, εκατάφερα να φύω με την κκελε μου καζάνι.

Μεν ανησυχείτε φιλτατοι μπλόγκερς θα ακολουθήσει και φαμιλι ντίνερ μαζί τους αμα ερθει και η Πρασινομήτωρ. Ε ρε γλέντια!

10 comments:

Anonymous said...

Το φάμιλι ντίνερ στην παρουσία της Πρασινομήτωρ ακούεται πολλά φοητσιάρικο! :ζ

Αχάπαρη said...

Να υποθέσω η κυρία Κ. επήρε ενα γαδούρι με λίρες?

Anonymous said...

Καλά σου τα είπε η κυρία Κ. Ξιππασμένη μου! Τζε ακόμα δεν έχει παιδκιά δικά της για να καταλαμβένη ακόμα παραπάνω! Πια μέρα θα φάμε μαζί τους? Σι γιου σουν!!

Defiance said...

Καλάν, το να μεν έβρεις βλάκα συμφωνώ. Εν εχρειάζετουν να σου το πει κανένας. Για την οικονομική κατάσταση διαφωνώ. Εν καθαρός υλισμός. Μπορεί να εν πιο εύκολη η ζωή σου με πλούσιο. Αλλά μπορεί τζαι το αντίθετο, γιατί συχνά τα λεφτά έρκουνται μαζί με την υπεροψία. Εν οι δυσκολίες στη ζωή που σε διαμορφώνουν σαν άνθρωπο τζαι όι οι ευκολίες. Πόσον παραπάνω ένα ζευκάρι.

Xippasmeni said...

@ Ινβίχτους
Σε τζίνο το φαμιλι ντινερ φοουμε τζαι εγώ η ίδια να πάω!

@ Αχάπαρη,
Ενιξερω πόσες λίρες έχει ο κύριος Γ. αλλά πάντως φατσάρει μου σαμαρωμένος!

@Anonymous aka Prasinomitor
Οι τζαι να παίρνεις το μέρος της πλις!! Εννα τους πιάσουμε τηλ που εννα έρτετε. πι.ες τα ορθογραφικά σου εν τέλεια! οι πως τα δικά μου εν καλύτερα!

@Ντεφάινς
Έχεις απόλυτο δίκαιο!! Αλλά κάτσε να τα εξηγήσεις τούτα σε κάποιον σαν την κυρία Κ! Να φκάλει η γλώσσα σου μαλλιά, τζαι να σε έχει τζαμαί αλλο κανένα τρίωρο δίνοντας σου παραπάνω ριαλ λαιφ εξαμπολς!

Ουφ! said...

ρώτα την με ποια κριτήρια επέλεξε τον άντρα της. μπροστά του.

χε χε χε
(σατανικό γέλιο)

:-)

Sike said...

τζιαι πέρκι να σου άφηκεν σχολιο η μάνα σου...;!

EaglEye said...

xaxa egelasa!!!!en esiei ipothesi i kiria K...pragmati prpei na ton epire gia ta lefta tou..tziai tha tou lalei oti epire ton gia tin exipnada tou...ate anamenoume sxolia me to gevma pou tha nai kai i mother sou!

Xippasmeni said...

@ ουφ
Ερώτησα την ήδη (Εσυγκράτησα το σατανικό γέλιο όμως τζαι είπε μου 'επειδή μου κάνει την ζωή πιο όμορφη!'

@ Σαικ
Μεν σου πω εννάρτει τζαι ποτζι στο δικό σου μπλόγκ να σου αφήκει σχόλιο. Ιδικά τωρά που ανέλαβες τζαι την προεδρία.

@Αετομάτα
Γέλιο να δεις που θα ππέσει στο φαμιλι ντίνερ! Κοίταξε αμα τον δεις εννα πεις οτι για την ομορφιά του σίουρα εν τον επήρε!

Ina said...

Λοιπόν έχω παράπονο, δεν μας είπες πως σου είπε να τραβήσεις έναν άντρα με την εξυπνάδα και όχι με την ομορφιά του. Τα καλύτερα, τα άφησες πίσω.