Monday, May 17, 2010

cyta rocks!

Αγαπημένη Cyta,

Σε ευχαριστώ θερμά που σήμερα έπαθες μια μικρή αναλαμπή και αποφάσησες να συνδεθείς με το ταπεινό μου κομπιούντερ. Είχα αρχήσει να πιστέυω πως μου το έπαιζες hard to get γιατί τόσο καιρο είμαι στην Αμερική και μάλλον θα ένιωθες οτι δεν σε είχα ανάγκη. Έκτημώ βαθήτατα τις προσπαθείες σου εδώ και μέρες να ενωθείς, ωστε να καταφέρω να δω τα ε-μέιλ μου. Καταλαμβαίνω πως τόσες προσπάθειες σε κούρασαν γι'αυτο τώρα δεν είσαι στα φόρτε σου και είσαι λίγο αργή. Θέλω προπάντων όμως να σε ευχαριστήσω που σήμερα κατάφερες να πιάσεις το πολυπόθητο σήμα από το δωμάτιο μου και όχι απο μια μικρή γωνίτσα στο χωλ όπως εχτές.

Με εκτίμηση,
Ξιππασμένη Ξιππασμένου

Όπως θα καταλάβατε το μπλογκ μας βρίσκεται στα πάτρια εδάφη για μίνι διακόπες και χαλάρωση. Το ποστ αυτό είναι λίγο μικρό λόγο ανωτέρας βίας (ΑΚΑ CYTA). Θα επανέλθουμε στην κανονική μας ροή σύντομα, μιας και αρχίσαμε εγώ και η CYTA να τα βρίσκουμε. Επίσης απο τα σήμερα αποφάσησα να γράφω με ελληνικά φοντς. Να δούμε πόσο θα αντέξω να γράφω με ταχύτητα δύο γράμματα ανα λεπτό. Όπως παρακαλώ να συγχωρέσετε τα πιθανά μου ορθογραφικά λάθη.

8 comments:

CMelachrinos said...

Theloume parapano ksippasmena posts! Ate h CYTA na kineitai jai arketo aera tis edokamen.

Πρασινάδα said...
This comment has been removed by the author.
Πρασινάδα said...

Please pe tis Cytas na ferei ta milia tis....An den ta ferei, den tha epanapatristo potte (xoris internet eni mporo, sorry a!). Tora tha mou peis ti tin koftei tin Cyta? Omos an po tis mamas mou oti i Cyta ftaiei pou den erkoume piso kypro, tote poios eide tin mama mou kai den tin efoithike!

Me liga logia, vale tin mama na piasei til...o papas en too nice...

Filia,
KAS

Xippasmeni said...

Τα αργοπορημένα ποστς είναι λογο ανωτέρας βιας όπως σας είπα ήδη. Εν η Cyta που φταίει!!! και τωρά πιάνω κλεμμένο ιντερνετ!! ελπίζω να διορθωθεί σύντομα!!
τα φιλιά μου και ελπίζω σύντομα να επιστέψω με νέο ποστ!

Diasporos said...

Γράφε καμπόσο, σε λίγες βδομάδες θα πετάς πάς το πληκτρολόγιο μέ φοάσαι.

Xippasmeni said...

Ναι, απλά θέλω λίγη εξάσκηση τελικά ( και αρκετή υπομονή επισης) αλλά εννα τα καταφέρω!

VK said...

Αγαπητή ξιππασμένη,

έλυσα στα γέλια με τα μπλογκ σου γενικώς. Δεν θα σου αποκαλύψω την ταυτότητά μου γιατί με την εμμονή σου στα CSI και "σου'πα/μου'πες" προσδοκώ πως κάποια μέρα θα με ανακαλύψεις. Εκτός αν είμαι εγώ μπλογκ-άσχετος/η και αφήνω πίσω ίχνη.

Με εκτίμηση,

Κοιμωμένο Βούι

Xippasmeni said...

Αγαπημένε/η Κοιμωμένο Βούι,

Χαίρομαι που τα μπλογκ μου σε λύνουν στα γέλια, αυτός ήταν και είναι ο απώτερος σκοπός τους. Τρελαίνομαι για μυστήριο!! Έχω δει 6 seasons CSI και αμέτρητα Law and Order και πιστεύω πως κάποια μέρα θα σε ανακαλύψω. Μέχρι τότε, άφηνε εσύ ίχνη!